visual_IO_01

Over Inge ontwerpt

Inge Ontwerpt onderscheidt zich door haar heldere, vaak typografische ontwerpen.
De vormgeving is vriendelijk en strak. Inge van Bremen van Inge Ontwerpt helpt je je identiteit te visualiseren zodat je bedrijf de juiste uitstraling krijgt. Inge ontwerpt verzorgt de vormgeving van je logo en huisstijl en de uitrollen ervan in communicatiemiddelen als een website of brochure.

Inge Ontwerpt staat voor een prettige samenwerking op een persoonlijke en open manier. Natuurlijk telt het eindproduct maar het proces om tot het eindresultaat te komen vindt zij net zo belangrijk. Door vooraf duidelijk te maken welke stappen we doorlopen en tussentijds contact te houden, laat Inge Ontwerpt het proces zo vloeiend mogelijk verlopen.

Inge Ontwerpt richt zich op kleine en grote organisaties die een professionalisering doormaken of hun huisstijl willen vernieuwen.

Inge Ontwerpt is omringd door een goed en gedegen netwerk van aanvullende beroepen. Haar netwerk is het resultaat van banen bij verschillende ontwerpbureaus. Voor ontwerpbureaus als Volta ontwerpers in Utrecht en Dedato ontwerpers in Amsterdam rondde zij diverse geslaagde projecten af. Naast haar ambitie op grafisch gebied, richt zij zich ook al vele jaren op interactieve toepassingen.

Nu houdt Inge zich bezig met het ontwikkelen van identiteiten en de daarbij behorende grafische ontwerpen en (interactieve) webtoepassingen. De basis leerde zij tijdens haar opleiding Grafische vormgeving aan de Hogeschool voor Kunsten in Utrecht. Ook studeerde zij aan de Londen College of Printing.

Bekijk profiel op LinkedIn >

Download CV >